De meest populaire spelletjes voor de XBox

De meest populaire spelletjes worden tegenwoordig voor zowel de Xbox als de PlayStation gemaakt. Ook op de XBox is het mogelijk Grand Theft Auto te spelen, wat van origine een echt PlayStation spel is. Toch lijkt het of de spelers van de XBox iets andere voorkeur hebben voor de verschillende spellen. Zijn het op de PlayStation vaak de avonturen spellen die het goed doen, bij de Xbox spelers zijn vooral de platformspelen erg geliefd. De gemiddelde leeftijd van de XBox speler ligt dan ook wat lager dan die van de Play Stationspeler.

TOP TIEN
The Witcher 3 ; Wild Hunt
Een grafisch prachtig spel dat zich afspeelt in de Riddertijd. De verhaallijn is simpel: versla de vijand met zwaard en pijl en boog, doodt het monster en red de prinses.

Dark Souls II
Dark Souls neemt je mee naar de wereld van schimmen en geesten. Sommige mensen zullen het herkennen als een van de eerste echte computerspellen ooit uitgegeven. Nu in een nieuw jasje gestoken en voorzien van geweldige graphics en tricks heeft Dark Souls nog steeds een grote aantrekkingskracht op heel veel XBox spelers.

Ori and the blind Forest
De hoofdrolspeler Ori dient van platform naar platform te springen waarin in ieder level natuurlijk de nodige obstakels overwonnen dienen te worden en verschillende puzzels opgelost dienen te worden voor het verkrijgen van levenskracht. Een van de best uitgevoerde platformspellen van deze tijd.

Shovel Night
Een meeslepend klassiek actie/avonturenspel met geweldige spelelementen en memorabele figuren. Het spel is neergezet in de sfeer van de jaren 80 maar met de technologie en de grafische effecten van nu. Als je van spellen houdt met perfecte platforming, humor, prachtige grafische kunst en aanstekelijke muziek dan is dit het spel voor jou!

DmC; Devil May Cry Definitive Edition
Deze versie is in maart 2015 op de markt gekomen en heeft nu al een plaats in de top tien van meest geliefde spellen voor de Xbox aller tijden veroverd. Dit heeft zeker te maken met de verbeterde grafische beelden en het toevoegen van meer special features en geheime levels in het spel.

Mortal Kombat X
Mortal Kombat X is wel een van de meest gewelddadige en bloedige games van deze tijd. Mortal Kombat geeft spelers de keuze ieder karakter in het spel zelf te ontwikkelen. De bioscoopachtige presentatie gecombineerd met nieuwe tricks en gameplay zorgt ervoor dat je nooit uitgespeeld raakt.

Batman Arkham Knight
Natuurlijk kun je het aan Batman overlaten om Gotham City te beschermen. Veel extra levels en blijft een klassieker.

Stealth Inc 2 : a game of Clones
In dit spel kruip je in de huid van een ontsnapte Clone uit een high-tech laboratorium. Dit spel test niet alleen je reactievermogen en je reflexen maar ook je hersens.

Resident Evil HD Remaster
In het spel Resident Evil gaat het om het oplossen van verschillende moorden, gepleegd in Racoon. Met de nieuwe besturingstechnieken en prachtig vormgegeven beelden een zeer plezierig spel om te spelen.

Game of Thrones
Natuurlijk mag het spel Game of Thrones niet in deze top tien ontbreken. Speel de rol van verschillende karakters in het spel en beleef verschillende avonturen. Met Game of Thrones raak je nooit uitgespeeld.